Mehmet Özer; “Muhtarlık tecrübemizle hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz”

Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer, Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret ederek seçim sürecine ilişkin çalışmalarını anlattı.

Geçmiş dönemde Muhtarlık yaptığı Çukurpınar Mahallesine hizmet etmek amacıyla bu dönem de talip olduğunu belirten Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer, hizmetlerin hayat bulduğu Muhtarlık döneminin yeniden gelmesi ve Çukurpınar Mahallesinde yarım kalan hizmetlerin tamamlanması için yeniden aday oldum. Çukurpınar Mahallesi sakinlerimizden sandığa giderken bir kez daha düşünmelerini istiyorum. Hizmet yapacak kimse ona oy vermelerini istiyorum dedi.

Mehmet Özer’e verilen oylar boşa gitmeyecek diyen Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer, Bize oy veren kimseyi mahcup etmeyeceğiz. Gecemizi gündüzümüze katıp hizmetlerimizi aksatmadan yerine getireceğiz. Mahalle sakinlerimizi görüp gözeteceğiz.Kimseyi ihmal etmeyeceğiz dedi.

Azalarımızla birlikte Çukurpınar Mahallesine hizmet etmeye hazırız diyen Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer, Mahalle sakinlerimiz sandıkta görevini yapar bize yetki verirse bizler de Çukurpınar Mahallesine gereken hizmeti yapar,hemşehrilerimize karşı görevimizi yerine getiririz. Çukurpınar Mahallesinde duran hizmetlere yeniden start vereceğiz. Çukurpınar Mahallesini hem Afşin Belediyesinin hem de Büyükşehir Belediyesinin gündemine alacağız dedi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir