Afşin’in Damak Tadı; “Hacıoğulları”

Hacıoğulları Baklava Afşin Şubesi sabah 07:00 den gece 24:00’e kadar Afşin ve bölge halkına hizmet veriyor.

Atlaskent ışıklarda hizmet veren ve 2018 yılından bu yana Gaziantepli Baklavacı Hacıoğullarının Afşin Şubesi olarak Afşinlilerle kaliteli ürünü buluşturan Durdu Alp,Yemediğimiz hiç bir ürünümüzü müşteriye sunmuyoruz. Güven ve kalitenin buluştuğu adresimizde Afşin halkının uzun süre beklenti içinde olduğu hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi.

2007 yılından bu yana Şehir Merkezinde Hacıoğulları’nın Afşin Şubesi Alp Pastanesi olarak hizmet vermekteydik. Buna ilaveten 2018 yılında da Hacıoğulları Afşin Şubesi Atlaskent adresinde hizmet vermeye başladık. Güvendiğimiz ve her alanda kendisini kanıtlayan Hacıoğullarının Afşin Şubesi olarak hizmet vermekten onur duyduklarını belirten Durdu Alp,Her güne özel Tatlı menümüzle de müşterilerimizi memnun etmenin gayretindeyiz dedi.

300 Metrekare kapalı alanda 2 yıldır hizmet veren Özel gün ve geceler için Rezervasyon,Özel Toplantı Organizasyonlarına ev sahipliği yapan Hacıoğulları Afşin Şubesi Kapalı ve açık alanlarıyla Afşin ve Bölge halkına hizmet veriyor.

Her sabah 07:00 itibariyle hizmet vermeye başlayan Hacoğulları Afşin Şubesinde 07:30 itibariyle Simit-Poğaça ve Açma müşterisi ile buluşuyor.

08:00 itibariyle Serpme ve Tabak şekliyle Sabah kahvaltı hizmeti veriliyor ve gece 24:00’e kadar da Full hizmet veriliyor.

Deneyimli ve güler yüzlü personelleri,şık,hijyeniz,temiz,ferah,geniş ortamıyla ailenizle gelip gönül rahatlığı ile zaman geçireceğiniz adres Hacıoğlulları sizleri bekliyor.

REZERVASYON:

Hacıoğulları Afşin Şubesi

Durdu ALP

0 505 851 94 90

Atlaskent Işıklar

AFŞİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir