Hemşehrimiz Ahmet Erduğan’ı tanıyalım!

Bugün sizlerle tanıştıracağımız hemşehrimiz Ahmet Erduğan.

Aslen Büyüksevin Mahallesinden olan Ahmet Erduğan,  1978 Afşin doğumlu. İlk, orta ve liseyi Afşin’de okudu. Lise son sınıfta Elbistan sporda futbola başladı. 2 yıl burada futbol oynadıktan sonra İstanbul Beylikdüzü spor kulübüne transfer oldu. Orada 2 yıl oynadıktan sonra bir başka İstanbul takımı olan Silivri spora transfer oldu. 2 yılda burada futbol oynadıktan sonra tekrar Beylikdüzü spora transfer oldu.

Beylikdüzü Spor’da  1 yıl daha futbol oynadıktan sonra Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenligini kazandı.

Sakarya’da hem eğitim hayatını devam ettirdi hem de futbol hayatını. Yaklaşık 7 yıl Sakarya’da kaldı. Sakarya’da evlendi. Öğretmenlik hayatına Kayseri’nin Sarız ilçesinde başladı.  2 buçuk yıl orada kaldıktan sonra memleketi Afşin’e 2011 yılında tayin oldu.

Afşin İMKB MTAL Lisesinde göreve başladı. Yaklaşık 10 yıldır bu okulda çalışmaktadır.

Yedisevin Haber’in sorularını yanıtlayan Ahmet Erduğan hem işimi yapıp, hem de memleketime faydalı olmak ve Afşinime bir şeyler vermek adına Afşin Belediye spor futbol kulübünde futbol oynadım ve spor adına memleketime bir şeyler vermeye çalıştım. Şu anda evliyim   1 erkek 2 kız çocuğum var ve memleketimde gençlerimize hem eğitim adına hem spor adına bir şeyler kazandırmaya  devam ediyorum dedi.

Hocamıza memleketin eğitim ve sporuna yaptığı katkılar sebebiyle teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir