Afşin MYO’da Güler yüzlü bir hemşehrimiz; “Mehmet Ertuğrul”

Bugün Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Afşin Meslek Yüksek Okulunda görev yapan güler yüzlü bir hemşehrimizi bu sütunlarda misafir ediyoruz.

Aslen Türksevin Mahallemizden olan hemşehrimiz Mehmet Ertuğrul.

Mehmet Ertuğrul, Aslen Kahramanmaraş ili Afşin ilçesi Türksevin köyünden olup, sevin grup köylerinin ilk öğretmenlerinden olan babasının görev yaptığı yer olması nedeniyle 28 Temmuz 1982 tarihinde Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 8 kardeşli bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi.

İlkokulu Mersin Kuyuluk İlkokulunda, ortaokulu Afşin Merkez Ortaokulunda, liseyi Afşin Lisesinde (Yabancı Dil Ağırlıklı) ve Afşin Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde okurken Zonguldak Karaelmas Üniversitesine Memur (Teknisyen) olarak atandığı için üniversite eğitimini bırakıp 22 Şubat 2006 tarihinden memuriyet hayatıma başladı.

25 Nisan 2008 tarihinde Afşin-Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürlüğüne Teknisyen olarak atandı. 30 Aralık 2008 tarihinden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Afşin Meslek Yüksekokuluna atandı ve halen aynı kurumda görev yapmaktadır.

2010 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Afşin Meslek Yüksekokulu Elektrik Programından ve 2015 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Halen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Afşin Meslek Yüksekokulu Maden Teknolojisi Programı ve Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde eğitimine devam eden hemşehrimiz Mehmet Ertuğrul, Evli ve 1 erkek, 1 kız olmak üzere iki çocuk babasıdır.

Hemşehrimize görevlerinde başarılar temenni ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir