ALP Grup Şirketler Topluluğu başarıdan başarıya koşuyor!

Hemşehrimiz Murat Alp’in sahibi olduğu ALP Grup Şirketler Topluluğu başarıdan başarıya koşuyor. Danışmanlık’tan Güvenliğe,Temizlik Organizasyonlarından Bina Yönetim Sistemine,Otomotivden,Davet Organizasyonlarına kadar bir çok sektörde hizmet veren ALP Grup Organizasyonu yakından tanıyalım.

BİZ KİMİZ

ALP GROUP ŞİRKETLER TOPLULUĞU , Murat ALP yönetiminde 10 yılı aşkın tecrübesi ile avm/bina ve site yönetimi, güvenlik, host/hostes temini, danışmanlık hizmetleri, müşteri taleplerine odaklanmış, ayrıca çalışan personeli ile kaliteden ödün vermeyen anlayışı ilke edinmiştir. Faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz sektörde lider değil öncü olmayı hedeflerken başarılarımızı tüm ülke geneline değer kazandırmaktır.

MURAT ALP

MİSYONUMUZ

Uzun soluklu bu mücadelemizde, hizmette kalite ve güvenceyi ilke edinmiş, profesyonel hizmet sunan; eksiksiz, dürüst, eğitimli personelleri ile her müşteriye farklı hizmet anlayışını değil, tüm müşterilerimize kaliteli ve profesyonel hizmeti vermeyi ana ilkemiz olarak kabul ettik.

VİZYONUMUZ

Hizmette kalite ve güvence %100 müşteri memnuniyeti anlayışını kendimize ilke edindik. Yapmış olduğumuz her proje ve hizmetimizde profesyonelliğimizi uygulama ile işlerimize yansıtmaktayız. Verilen her hizmet öncesi ve sonrasında doğabilecek aksaklıklara sahip çıkacak garantili müşteri memnuniyeti sağlamaktayız.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Değerlerimiz ışığında; değerli olan tüm müşterilerimizle çözüm ortağı olarak hareket etmek, yapılan işe saygı, güven ve kaliteli, modern ekipmanlarla donatılmış eğitimli personel ile hizmet vermek ve Kalite ve Çevre faktörlerini göz önünde bulundurmak, Yeşili sev, Doğayı koru ,Mükemmeli hedefle ilkemize bağlı kalarak emin adımlarla hedeflerimizi gerçekleştirmekteyiz.

Detaylar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://alp-group.com.tr/ http://alp-group.com.tr/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir