Demokratik Sağlık Sen Kahramanmaraş’ta Aydın’a emanet!

Demokratik Sağlık Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine hemşehrimiz Kemal Aydın getirildi.

2011 yılında kurulan ve “Siyaset için değil,Sendikacılık için varız” sloganıyla faaliyet gösteren Demokratik Sağlık Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine Afşinli hemşehrimiz Kemal Aydın getirildi.

Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde doğan Kemal Aydın, Ortaöğretim ve Liseyi İstanbul Bahçelievler lisesinde tamamladı. Kahramanmaraş  Sütçü İmam Üniversitesi Büro Yönetim ve İşleme Mezunu olup halen AÖF Adalet Bölümü okumaktadır.

Sivil Toplum Kuruluşu Temsilciliği  İstanb ul/Fatih’te  İHH ‘da başladı. 2013 Yılında Şırnak Halk  Sağlığı Müdürlüğünde görev aldı. Sağlık Sen Şırnak  İl yönetiminde bulundu.Şırnak’da ki görevi 2015’de son bularak Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğünde görev yaptı.

Aydın, şu anda  Afşin Devlet Hastanesinde Biyomedikal Tüketim Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Dün itibariyle de Demokratik Sağlık Sendikası Kahramanmaraş İl Temsilciliği görevine getirildi.

Afşin Haber Merkezine konuşan Demokratik Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Kemal Aydın, Kahramanmaraş İl Teşkilatını  kurarak İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Sendika Çalışmalarımız Son Aşamada Olup Kahramanmaraş ili, il Sağlık Müdürlüğünden başlayarak Sütçü İmam Üniversitesi Hastaneleri ve ilçelerde teşkilatlanma yapılacaktır. Sağlık Ocakları, sağlık evleri, İlçe sağlık müdürlüğü, tüm hastanelerde Teşkilat yapılanmamız devam etmektedir dedi.

Demokratik Sağlık Sendikası İl Temsilciliğine ulaşmak için İrtibat Telefon: 0 542 314 43 80

İlimize ve ilçelerimize  hayırlı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir