Afşinli Şehit kızına doğum günü sürprizi!

Afşin Vefa Sosyal Destek Grubu görevliler, 2009 yılında Tunceli’de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Özden’in 14 yaşına giren kızı Belinay Özden’de sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Afşin İlçe Milli Eğitim Mustafa Mahir Turan ve Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri, doğum günü pastası hazırlayıp şehit Hüseyin ve Rüveyda Özden çiftinin kızı Belinay Özden’i, yaşadıkları Efsus Turan Mahallesindeki evlerinde ziyaret etti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan ailenin kapısını çalan ekipler, Özden için hazırlanan doğum günü pastasını ve hediyelerini teslim etti.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan yapmış olduğu açıklamada, “İlçemizde Valiliğimiz ve İlçe Kaymakamlığımızın talimatıyla oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu olarak Şehidimiz Hüseyin Özden’in kızı Belinay’ın doğum gününü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için ziyaret ettik. Kendisine bir sürpriz yapmak istedik. Şehitlerimiz ve onların emanetleri bizim için kutsaldır. Her zaman şehit ailemizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim.” ifadelerine yer verdi.

14 yaşına giren Belinay Özden, doğum gününün kutlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Turan ve Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir