Hemşehrimiz Ahmet Gürbüz’ü Tanıyalım!

Ülkemiz genelinde hizmet eden hemşehrilerimizi sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.Bugün ki hemşehrimiz Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında Şube Müdürü olarak görev yapan Ahmet Gürbüz.

İnsanlığa Hizmet Derneği (İNHİZDER) Başkanlığını da yürüten  hemşehrimiz Ahmet Gürbüz,  1969 yılında Afşin’e bağlı  Büyüksevin mahallesinde dünyaya geldi.

İlkokulu köyünde okudu. Elbistan İmam Hatip Lisesinde  başladığı ortaokulu Afşin’de tamamladı. Liseyi Ankara’da bugünkü adıyla Tevfik İleri İmam Hatip Lisesinde 1989 yılında bitirdi.

Çocuk Esirgeme Kurumunda 2 yıllık memuriyetten istifa ederek Kahire El Ezher Üniversitesi Usul-üd Din Fakültesi Felsefe bölümünde okudu. Mezun olacağı yıl YÖK’ün diploma denkliğini iptal etmesi sonucu Türkiye de yeniden ilahiyatı bitirdi.

1992 yılında Kırım Tatarlarının yurtlarına döndüğü günlerde Kırım balalarına dinî eğitim vermek için Ukrayna’da bulundu.

Ankara’da özel vakıflarda ve eğitim kurumlarında yöneticilik yaptı. 28 Şubat’ta Vakıfların kapısına kilit vurulması sonucu 3 yıl Medine’de bulundu. Medine’de başlattığı ticari faaliyetleri 10 yıl sürdü.

2007 yılında tekrar döndüğü Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır. İnsanlığa Hizmet Derneği (İNHİZDER) Başkanlığıyla beraber ulusal ve yerel düzeyde değişik sosyo kültürel projeler yürütmektedir.

İki ayrı haber sitesinde köşe yazıları yazmakta olan hemşehrimiz Ahmet Gürbüz, Türkiye İzcilik Federasyonuna bağlı izci lideridir. Gürbüz, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hemşehrimize görevlerinde başarılar diliyoruz.

 

Hemşehrimiz Ahmet Gürbüz’ü Tanıyalım!” için 3 yorum

  1. Ahmet bey kardeşim benim de Elbistan imam Hatip lisesinden sinif arkadaşım başarılarının devamını diler.
    Daha yüksek mevkilerde görmek dileği ile

  2. Ahmet Gürbüz Hocamız çok merhametli ve güler yüzlü bir insandır. Allah uzun, sağlıklı ve takva ile dolu bir ömür versin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir