Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer; “Hizmeti yeniden Canlandırmak için adayım”

Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer, 31 Mart seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor.

Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret ederek YEDİSEVİN HABER’e açıklamalarda bulunan Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer, daha önce ki dönemde Muhtar olarak yaptığı hizmetlerin bir çoğunun durduğunu ifade ederek 31 Mart seçimlerinde yeniden Muhtar olursam duran hizmetler yeniden canlanacak ve Çukurpınar Mahallesi yeniden hizmet görecek dedi.

Sayın komşularım ve değerli seçmenlerim deneyimli kişilere oy verirlerse o oylar onlara hizmet olarak döner diyen Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer, Öncelikle Çukurpınar’da Cep Telefonu çekmiyor. Bu sorunu çözeceğim. 1999’dan 2004 yılına kadar benim Muhtar olduğum dönemde Bayındırlık Bakanlığından ödenek çıkararak yaptırdım,tadilat ve tamiratını yaptım hemşehrilerimin hizmetine o zor zamanda sundum. Şimdi atıl durumdalar. Onları yeniden hizmete sunacağım. 5 yılda yapacağımız çok hizmetler var. Seçmenlerimizden destek bekliyoruz dedi.

Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer, çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir