Nuri Olkun; “Amacım memleketime hizmet etmek”

31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan Yerel Yönetimler seçimleri öncesi süreç yoğun şekilde ilerlerken Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret eden Büyüksevin Mahallesi Muhtar Adayı Nuri Olkun,Muhtarlık sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ben Büyüksevin’de dünyaya geldim. Buranın havasını soluyup suyunu içtim. Büyüksevin Mahallesi bizim sevdamızdır. Bu sebeple de 31 Mart seçimlerinde Mahalleme hizmet etmek amacıyla hayırlı bir yola çıktım. Memleketimize hizmet etmek bizim için onurdur. Tüm Büyüksevin mahallesi sakinlerinden destek bekliyorum dedi.

Mahallemizde hizmet eksikliğini gördüğüm için Muhtar adayı oldun diyen Büyüksevin Mahallesi Muhtar Adayı Nuri Olkun, eksik olan hizmetleri tamamlamak ve mahallemizin hak ettiği hizmeti almak için gayret edecek ve mahallemizin memnun olduğu bir Muhtar olacağım dedi.

31 Mart seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. 287 seçmeni olan Büyüksevin Mahallemizde mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum diyen Büyüksevin Mahallesi Muhtar Adayı Nuri Olkun, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir