Mehmet Özer, Çukurpınar Mahallesine Muhtar Adaylığını açıkladı.

Mehmet Özer, Afşin’e bağlı Sevin mahallelerinden Çukurpınar Mahallesi Muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı.

Çukurpınar Mahallesi Önce ki dönem Muhtarlarından Mehmet Özer, Çukurpınar köyü olarak bir çok hizmetler yaptığı memleketine şimdi Çukurpınar mahallesi olarak daha güzel hizmetler yapmak istediğini belirterek 31 Mart seçimlerinde Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Önce ki gün Merkez Yayın Grubunu ziyaret eden ve Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ile bir süre görüşen Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer, Çukurpınar Mahallemizde özellikle de benim dönemimde yapılan Sulama kanallarının hali içler acısı vaziyette. ben bunları yeniden yaptıracağım dedi.

Çukurpınar mahallesinde hem içme suyu hem de sulama suyu konusunda sıkıntılar var diyen Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer, gerekli sondajların vurulmasını ve mahallenin içme suyu ile sulama suyu ihtiyacının giderilmesini sağlayacağım dedi.

Mahallemizde bir Muhtarın yapması gereken ne var ise onları fazlasıyla yapacağım diyen Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Özer, 31 Mart seçimlerinde mahalle sakinlerinden destek bekliyorum dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir