Küçüksevin’de öğrencilerin İlk Kur’an-ı Kerimlerini dağıttık.

Afşin Merkez Yayın Grubunun 2023 yılı Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilerimize yönelik “İlk Kur’an-ı Kerim” kampanyası kapsamında Afşin’e bağlı Küçüksevin Mahallesinde öğrencilere Kur’an-ı Kerimleri dağıtıldı.

Şu ana kadar İlçe Merkezinde 200’den fazla öğrencinin Kur’an-ı Kerimlerinin dağıtımını gerçekleştirdiğimi kampanya kapsamında dün de Küçüksevin Mahallesinde Kur’an-ı Kerime geçen 15 öğrencimizin İlk Kur’an-ı Kerimleri teslim edildi.

Bir çok Camimizde her gün öğrencilerin Çikolata,Dondurma,Kek ve Bisküvilerinin de ikramlarının yapıldığı kampanya da Küçüksevin Mahallesinde öğrenim gören öğrencilerin Kur’an-ı Kerim ve ikramlarını aslen Küçüksevin mahallesinden olup İstanbul’da ikamet eden Özer Temizlik firması sahibi İş Adamımız Osman Özer üstlendi.

Dün Küçüksevin Mahallesini ziyaret ederek öğrencilerimizin İlk Kur’an-ı Kerimlerini teslim ettik ve ikramlarda bulunduk. Aynı zamanda da İş Adamımız Osman Özer’in çocuklara selamlarını ilettik.

Küçüksevin Mahallesi Muhtarı Yasin Özer ve Kur’an Kursu Öğreticisi hoca hanım da öğrencilere gösterilen ilgi,ikram ve hediyelerden dolayı İş Adamı Osman Özer’e teşekkürlerini sundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir