Hemşehrimiz Yakup Arslan, Milletvekili Aday Adayı oldu.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sürecinde Aday Adaylığı açıklamaları aralıksız devam ediyor.

Aslen Afşin’e bağlı Büyüksevin Mahallesinden hemşehrimiz Yakup Arslan, bugün Ankara’da Genel Merkezde Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını açıklayarak başvurusunu yaptı.

1981 yılında Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde dünyaya gelen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Yakup Arslan,1999 yılında Afşin İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Arslan, Avusturya/Viyana Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Mezunudur.

Ticari hayatına 2011-2014 yıllarında Viyana’da başlayan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Yakup Arslan,2015-2016 yılları arasında Denizli Merkezefendi Belediyesinde Proje Danışmanı,2016-2017 yıllarında Gaziantep Kartal Tekstil San. Tic. Aş. Dış Ticaret Avrupa Satış Sorumlusu,2017-2019 yılları arasında Sanat Teppich Europa GmbH’de Genel Müdür,2019-2020 yıllarında Yakup Arslan Dış Ticaret Firması kuruldu. 2020 yılından bu yana AK ARYA SAN.TİC. LTD. ŞTİ. firma yetkilisi. Aynı zamanda ise Meksika’lı bir firmanın Türkiye satın alma sorumlusu olarak görev yapıyor.

Doğup,büyüdüğüm memleketime vefa borcumu  Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ödemek adına aday adaylığımız bugün açıkladım ve Genel Merkeze başvurumu yaptım diyen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Yakup Arslan, Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz dedi.

Sevinimize ve Siyasi camiaya hayırlı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir