Hemşehrimiz Bekir Söyler, Milletvekili Aday Adayı oldu.

Baba tarafından Afşin/Çobanbeyli Mahallesi,Anne tarafından ise Afşin/Büyüksevin Mahallesinden olan RS Savunma Sanayii Tekstil ve Medikal Tic.Ltd.Şti. Sahibi Afşinli Genç İş Adamı Bekir Söyler Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
Ülke ekonomosine ve istihdama katkıları ile tanınan Afşinli Genç İş Adamı Bekir Söyler,Afşin Haber Merkezine yaptığı açıklamada, 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemiz sandık başına gidecek. Seçimlerde yurttaşlarımız 13. Cumhurbaşkanını ve Gazi Meclisimizin Milletvekillerini seçecekler. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın önderliğinde Büyük Türkiye ideallerimizi gerçekleştirmek,yöremizin Mecliste ki güçlü sesi olmak ve Milletimizi TBMM’de en iyi şekilde temsil etmek için Bugün Adalet ve Kalkınma Partisinden Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum. Rabbim utandırmasın. Bu süreçte hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum dedi.
Siyasi camiaya hayırlı olsun.
Bekir Söyler Kimdir?
İlk,Orta ve Lise öğrenimini Afşin’de tamamlayan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Bekir Söyler Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü mezunudur.
Söyler mezuniyeti sonrası Ticari hayata atıldı. Başkent Ankara’da Tekstil fabrikası kurarak ülke ekonomisine ve istihdama katkı sunmaya başladı. Sektöre iliskin bir çok kamu kurum ve kuruluşlarının ihalelerine katıldı.
Ankara’da ki fabrikayı kapatıp ithalat yapmaya başladı. 2023 yılı başında Batman’da tekrar Tekstil fabrikası açtı. Halen burada ülkemiz ekonomisine ve istihdama katkı sunarak ülkeye hizmetine devam etmektedir.
Sevinimize ve Siyasi Camiaya hayırlı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir