Hemşehrimiz Diş Hekimi Zeynep Özkök Afşin’de hizmet vermeye devam ediyor.

Afşin’in saygın Sağlık kuruluşlarından Estetik Dental her geçen gün başarılı kadrolarıyla Diş Sağlığının her alanında hizmet vermeye devam ediyor.

Diş Hekimi Ali Mercimek idaresinde ki Estetik Dental Afşin ve bölge insanının Diş Sağlığı konusunda tüm ihtiyaçlarına cevap verirken bünyesinde başarılı Diş Hekimlerini de barındırıyor.

Estetik Dental kadrosunda 1 yılı aşkın süredir görev yapan Diş Hekimi hemşehrimiz Zeynep Özkök’ü ziyaret ederek çalışmalarını yerinde gördük.

Amacımız insanlarımızın Diş Sağlığını kaybetmeden önce Sağlıklı Dişlere sahip olmasıdır diyen Diş Hekimi Zeynep Özkök,Estetik Dental’de tüm kadromuz ile bunu sağlamaya çalışıyoruz. Bölgenin Diş Sağlığı konusunda ihtiyaç duyduğu tüm cihazlarımız ve ekipmanlarımız ile hizmet veriyoruz dedi.

Aslen Afşin’e bağlı Büyüksevin mahallesinden olan Zeynep Özkök, Estetik Dental’de vatandaşlarımıza Diş Sağlığı konusunda hizmet vermeye devam ediyor.

Zeynep Özkök Kimdir?

1998 yılında Afşin’de doğdu. İlkokul ve Ortaokul öğrenimimi TEAŞ İstiklal İlköğretim okulunda tamamladı. Afşin Anadolu Lisesi mezunu olan Diş Hekimi Zeynep Özkök,  İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2021 yılın mezun oldu. 1 yıldır Estetik Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde çalışmaktadır.

Diş Hekimimize görevlerinde başarılar diliyoruz.

*

Randevu ve Ziyaretler için;

ESTETİK DENTAL

0 344 511 9888

AFŞİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir