Hemşehrimiz Uygur Arslan’dan şehrimize yakışan mekan.

Afşinimize yeni açılan mekanlarımızı tanıtmaya ve bu mekanları açan kıymetli hemşehrilerimizi sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

Afşin/Büyüksevinli Hemşehrimiz Uygur Arslan, Afşin’de Adliye Sarayı karşısında ailenizle gelip dinlenebileceğiniz,hoşça vakit geçirebileceğiniz güzel bir mekan kazandırdı.

Afşin Merkez Yayın Grubunun Canlı Yayınına katılan İşletme sahibi Uygur Arslan, Genel Yayın Yönetmenimiz Halil Demir’in sorularını yanıtladı.

İlçemizde ki Cafe kültürünün yerleşmesi,arkadaşlarınız,misafirleriniz ve aileniz ile birlikte gelip zaman geçirebilmeniz için ve şehrimize değer katması için Daisy Cafe’yi hizmete açtık diyen Uygur Arslan, hem ekonomimize hem de istihdama katkı sunmak adına güzel ve verimli bir mekan oldu. Afşin halkımızı bekliyoruz dedi.

Özel gün ve gecelerde rezervasyonla etkinlikler yapıyoruz diyen Uygur Arslan,Doğum günü kutlaması,Evlilik Teklifi,Nişan ve daha sayamayacağımız bir çok özel günde hemşehrilerimizin yanındayız. İstedik ki aile ortamında temiz,ferah ve hijyenik bir Cafemiz olsun. Açıldığımız ilk günden itibaren de müşterilerimizin yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Bizleri tercih ettikleri için ayrı ayrı teşekkür ederiz dedi.

Özellikle de ilçemizde çok ihtiyaç duyduğumuz Sabah kahvaltısını hem Tabak hem de serpme olarak sunduklarını belirten Daisy Cafe İşletmecisi Uygur Arslan, insanımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve şehrimizin eksikliklerini gidermek noktasında yeniliklerimiz devam edecek dedi.

Daisy Cafe Nazım Kaynak Bulvarı Adliye Sarayı karşısında.

Özel gün Rezervasyonları için;

0 541 937 00 80

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir