Mahir Ünal’dan hemşehrimiz Musa Özkök’e teşekkür.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesinde tamamlanan 147 Konutun teslimatı gerçekleştirildi.

Tapu Teslim törenine katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Konut işinin yüklenici firması Özkök İnşaata teşekkür ederek zamanında yapılan teslimat sebebiyle İş Adamı hemşehrimiz Musa Özkök’e teşekkür plaketi takdim etti.

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlayarak daha önce ilçenin 7 farklı noktasında 854 toplu konutun teslimini gerçekleştiren Onikişubat Belediyesi, Kentmar Yapı Kooperatifi aracılığıyla tamamladığı 147 konutu daha hak sahiplerine teslim ederek, 1001 konut sayısına ulaşmanın gururunu yaşadı. Törene, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in yanı sıra, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç de katıldı.

Törende Tapu teslimlerinin yanı sıra 147 Konutun inşaatının yüklenici firması Özkök İnşaata ve çalışanlarına teşekkür eden  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, konutların zamanında teslimi dolayısı ile İş Adamı hemşehrimiz Musa Özkök’e plaket takdim etti.

Yedisevin Haber’e konuşan İş Adamı Musa Özkök, Bir işimizi daha alnımızın akıyla teslim ettik dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir