Afşin Haber Merkezi Sevin Gurubu Muhtarlarını ağırladı!

Afşin Merkez Yayın Gurubu İlçemiz Merkez ve Kırsal Mahalleleri Muhtarlarıyla toplantılarına başladı.İlk toplantı Sevin Gurubu Mahalle Muhtarlarıyla yapıldı.

Dün Afşin Haber Merkezinde gerçekleşen etkinliğe Büyüksevin Mahallesi Muhtarı Mustafa Türkmen,Türksevin Mahallesi Muhtarı Mustafa Soydan,Örenderesi Mahallesi Muhtarı İsmail Özdemir,Küçüksevin Mahallesi Muhtarı Yasin Özer,Binboğa Mahallesi Muhtarı Süleyman Çinpolat ve Beyceğiz Mahallesi Muhtarı Gökhan Arslan katıldı.

Afşin Haber Merkezi sahibi Halil Demir,yeni dönemde seçilen tüm mahalle muhtarlarımızla hem tanışmak hem de bölgenin genel durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere davetlerimize başladık.İlk olarak Sevin Gurubu Mahalle Muhtarlarımızla buluşmak istedik.Sırayla 10 kişilik guruplarla Muhtarlarımızı ağırlamaya devam edeceğiz.Davetimize icabet eden muhtarlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Misafirperverliği dolayısı ile Afşin Haber Merkezine teşekkür eden Sevin Gurubu Mahalle Muhtarları Basın bizim gözümüz kulağımızdır,Afşin’e yakışır bir Haber Merkezi olmuş.Yayınlarınızda başarılar diliyoruz dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir