Nuri Olkun; “Büyüksevin Mahallesine Gönül ve Vefa borcumuzu ödemek istiyoruz”

Büyüksevin Mahallesi Muhtar Adayı Nuri Olkun, Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyarette yaptığı açıklamada, Büyüksevin Mahallesinde gördüğü eksikler sebebiyle aday olduğunu ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimlerinde bize görev verilirse çok daha iyi hizmetler yapacaklarını belirtti.

O mahallede dünyaya gelen birisi olarak Büyüksevin Mahallemize olan gönül borcunu ödemek ve özellikle de eksik gördüğümüz hizmetlerin hızla tamamlanması için gayret göstereceğiz diyen Büyüksevin Mahallesi Muhtar Adayı Nuri Olkun, seçim çalışmalarımızı Büyüksevin Mahallesinde sürdürüyoruz. 31 Mart gününe kadar da bu çalışmalara devam edeceğiz dedi.

Büyüksevin Mahallesinde ikamet etmemiz dolayısı ile mahallemizin sorunlarına ve ihtiyaç duyduğu hizmetlere vakıfız diyen Büyüksevin Mahallesi Muhtar Adayı Nuri Olkun, Biz her gittiğimiz yerde öyle güzel hizmetlerle karşılaşıyoruz ki gıbtayla bakıyoruz. İstiyoruz ki yaşadığımız mahallede de bu hizmetler olsun. Bugün Afşin Belediyesinin kapısını,Büyükşehir Belediyesinin kapısını hizmet almak için çalabilelim. Bu hizmetleri takip edebilelim. Büyüksevin Mahallesi de hizmetin en güzeline layıktır. 31 Mart sonrası görev ve yetki verildiği takdirde Mahallemize hizmet gelecek dedi.

Büyüksevin Mahallesi Muhtar Adayı Nuri Olkun, 31 Mart seçimlerinde Büyüksevin Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir