Hasan Özer, Alparslan Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı.

Aslen Çukurpınar (Küçüksevin) Mahallesinden olan hemşehrimiz Hasan Özer, Alparslan Mahallesine Muhtar Adaylığını açıkladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimleri öncesinde adaylar açıklama yapmaya devam ediyor. Anadolu Gençlik Derneği Afşin Temsilciliği görevini yürüten Hasan Özer, Alparslan Mahallesi için Muhtar Adaylığını açıkladı.

Bugün saat 13:30 da makamında açıklama yapan Alparslan Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Özer, Alparslan Mahallesi şehrimizin gelişime en müsait mahallesidir. Mahalle sakinlerimiz mahallede ki hizmet eksikliğinden yakınarak bu göreve talip olmamızı istedi. Bende özellikle Sivil Toplum Kuruluşlarında edindiğimiz tecrübelerimizle Alparslan Mahallesinin hak ettiği hizmeti alabilmesi için elimizi taşın altına koyuyor ve 31 Mart seçimlerinde Muhtar Adayı olduğumuzu ilan ediyorum. Mahallemizin tamamını kucaklamak ve hizmet noktasında en güzel hizmeti sunmak amacıyla bu yola çıktım. Tüm mahalle sakinlerimize sevgilerimizi sunuyor, seçimlerde desteklerini bekliyorum dedi.

Hayırlı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir