Cuma Özer; “Eser bırakmak için Çukurpınar Muhtarlığına adayım”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimlerinde Çukurpınar Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıklayan Cuma Özer, Kenan Özer ile birlikte Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret ettiler.

Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ile bir süre görüşen Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Cuma Özer, Çukurpınar Mahallesine eser bırakmak ve doğduğum,büyüdüğüm ve yaşadığım memlekerime hizmet etmek için aday oldum. Çalışmalarımı yoğun şekilde sürdürüyorum. Tüm Çukurpınar Mahallesi sakinlerinin desteğine ihtiyacımız var dedi.

Çukurpınar Mahallesine bir Taziye Evi ve Muhtarlık Ofisi yapmak istediklerini belirten Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Cuma Özer, Mahalle sakinlerimizin ortak kullanacağı bir alan maalesef yok. Biz bunu yapacağız. Gurbette ki hemşehrilerimizden destek ve yardım talep ederek onlarında doğduğu yerde bir eserleri olmasını sağlayacağız dedi.

Muhtarlık ciddi bir iştir diyen Çukurpınar Mahallesi Muhtar Adayı Cuma Özer, 31 Mart seçimlerinde tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir