Hemşehrimiz Murat Alp, Dünyanın en büyük Konfederasyonunun İstanbul İl Başkanı oldu.

Uluslararası Konfederasyon olan TARIMKON’un İstanbul İl Başkanlığına hemşehrimiz Murat Alp atandı. Alp, mazbatasını alarak görevine başladı. 65 ülkede aktif, dünyanın en büyük sivil toplum Konfederasyonu TARIMKON Tarım üzerine hazırlayıp uyguladığı Ciddi politikalar ve projelerle çiftçiye en büyük yardımcı hem de Ülke genelinde Zincirmarketler açarak çiftçinin her türlü ihtiyacına cevap veren büyük bir kuruluş.

Afşin Haber Merkezine bilgi veren TARIMKON İstanbul İl Başkanı Murat Alp, TARIMKON MODERN ZİRAİ MARKETLERİMİZ, tarım sektörünün her türlü ihtiyacına cevap verebilen, bulundukları bölgelerde showroom + ofis konseptiyle hizmet veren bir mağazalar zinciridir. Çiftçilerimize ve tarımsal işletmelerimize koçluk, sözleşmeli üretim, mühendislik, müşavirlik, proje ve pazarlama alanlarında destek sunan mağazalarımız, modern ve kaliteli ürünlerle tarımın gelişimine katkı sağlamaktadır. TARIMKON ZİRAİ MARKETLER; illerde ve ilçelerde tarım sektörünün, çiftçi ve tarımsal işletmelerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği showroom + ofis konseptinde aynı zamandan tarımsal girdileri direk satışının yapabildiği mağazalar zinciridir. Bu mağazalar, çiftçilerimize ve tarımsal işletmelerimize kaliteli, uygun fiyatlı ürünler ve hizmetler sunarak, tarımsal üretimin verimliliğini ve karlılığını artırmaktadır dedi. 

İstanbul İl Başkanlığı olarak Ülke genelinde bu devasa projelerin hızla hayata geçmesi için gayret göstereceklerini belirten Murat Alp, Genel Başkanımız Hakan Yüksel beyin takdirleriyle İstanbul İl Başkanı olarak atandım. Bu görevi bizlere layık gören Konfederasyonumuza teşekkür ediyor, hayırlı hizmetlerde bulunabilmeyi Rabbimden niyaz ediyorum dedi.

Hemşehrimiz Murat Alp’e 65 Ülkede aktif, dünyanın en büyük sivil toplum konfederasyonunun İstanbul İl Başkanlığı görevinde başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir