Sektöründe başarılı İş Adamımız Hatemi Özkök’e ziyaret.

İstanbul Esenler’de uzun yıllar OZON Game Center E-Sport iş yeri ile hizmet veren Büyüksevin Mahallesinden hemşehrimiz Hatemi Özkök’ü yine İstanbul’da ikamet eden hemşehrimiz Nedim Mert ile birlikte ziyaret ettik.

1994 yılında İstanbul’a gelen ve sektöründe başarıya ulaşan hemşehrimiz Hatemi Özkök, E-Sport Şampiyonluklarının da düzenlendiği OZON Game Center ile hem Çocuklara hem de yetişkinlere ayrı ayrı iş yeri ile hizmet veriyor.

2006 yılında girdiği bu sektörde profesyonelliğe doğru hızla ilerleyen hemşehrimiz Hatemi Özkök, Yedisevin Haber’e yaptığı açıklamada, 1994 yılından bu yana Metropolkent istanbuldayız. Ancak doğduğumuz topraklardan bağımızı asla kesmedik. Her yıl mutlaka gelir doğduğumuz toprakların havasını teneffüs ederiz. E-Sport oyunlarında iş yerimizde zaman zaman Şampiyonalarda düzenlenmekte ve müşterilerimiz aralarında kurdukları takımlarla E-Sport alanında yarışlarda gerçekleştirmektedirler. Profesyonele doğru hızla adımlar atarken işimizi severek yapmanın gururunu yaşıyoruz dedi.

Hemşehrimize başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir