Hemşehrimiz Akpınar, Dördüncü kez Başkan seçildi.

İlim Yayma Cemiyeti Gaziosmanpaşa Şubesi 28. Genel Kurulu, Gaziosmanpaşa Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı. Hemşehrimiz Kerem Akpınar dördüncü kez İlim Yayma Cemiyeti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Yaklaşık 10 yıldır İlim Yayma Cemiyetinin çeşitli kademelerinde hizmet veren Akpınar, 8 yıldır İlçe Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Önce ki gün yapılan Genel Kurulunda İlim Yayma Cemiyeti Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Kerem Akpınar bir açılış konuşması gerçekleştirdi.

Konuşmasında 1951 yılında kurulan İlim Yayma Cemiyeti’nin tarihsel sürecini anlatan Başkan Kerem Akpınar,  Gaziosmanpaşa’nın ise Türkiye’de ikinci şube olduğunu söyledi.

Akpınar, yönetime geldikten sonra yaptıkları faaliyetleri ise özetledi. 500 bin nüfuslu ilçemizde 90 bin öğrencimiz var biz bunların ancak çok küçük bir miktarına ulaşabiliyoruz. Daha çok işimizin olduğunun farkındayız. Kardeş STK’larla bu konuda işbirliği içindeyiz. Bu yüzden destekleriniz bizim için çok önemlidir” dedi.

Genel kurula Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, BBP İlçe Başkanı Fedai Karakol, Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Recep Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, İlçe Tarım Müdürü Nuri Şahin, STK başkan ve temsilcileri, üyeler ve misafirler katıldı.

Divan başkanlığını Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu’nun yaptığı kongrede Kerem Akpınar’ın başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Resul Delen, Adem Önder, Mahmut Şahin, Safa Kocamaz, Yusuf Uzantı, Muhammet Fatih Boz, Yedek Yönetim kurulu üyeliklerine Mehmet Koç, Ali İnci, Erol İçöz, Şaban Öztürk, Erol Aydoğdu, Enes Gönüllü ve Aziz Demirtaş.

Denetim Kurulu üyeliklerine ise Serdar Kızıldağ, Nuri Şahin, Serol Öztürk yedek üyeliklere de Hasan Gönültaş, Göksel Şenkaya ve Necati Kılıç seçildiler.

Genel Kurulda geçmiş dönemlerde görev alan yönetim kurulu üyelerine plaket takdiminde bulunuldu.

Hemşehrimize yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir