Hemşehrimizden Anlamlı Davranış!

Sevin/Örenderesi Mahallesinden hemşehrimiz Ramazan Yalçın görev yaptığı yerde arkadaşları ile birlikte topladığı Mavi Kapakları Afşin Merkez Yayın Grubuna teslim etti.

Afşin Merkez Yayın Grubunun 12 yıldır yürüttüğü Mavi Kapak ve Tekerlekli Sandalye Kampanyasına destekler artarak devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde görev yapan hemşehrimiz Ramazan Yalçın, arkadaşları ile birlikte topladığı Mavi Kapakları Afşin Merkez Yayın Grubuna teslim etti.

Bugün gerçekleşen ziyarette Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ile bir süre sohbet eden Hemşehrimiz Ramazan Yalçın, sizlerin başlattığı kampanyada bizlerinde tuzu olsun istedik. Belki bir kardeşimize faydası olur ümidiyle uzun süredir bizlerde arkadaşlarımızla birlikte Mavi Kapak biriktiriyoruz,biriktirmeye de devam edeceğiz dedi.

Hemşehrilerimizin duyarlılığı bizleri mutlu ediyor diyen Halil Demir’de Bir kişi ile başladığımız bu duyarlı harekete şimdi onlarca hemşehrimiz devam ediyor.Şu anda bugünle birlikte toplamda 120 ailemize Tekerlekli Sandalyelerini ulaştırdık. Bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederiz dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir