TÜGVA İlçe Başkanı hemşehrimize ziyaret.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Afşin/Türksevin’li hemşehrimiz Lütfullah Akpınar’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarını bizzat kendisinden dinledik.

Afşin Merkez Yayın Grubunun 10 günlük İstanbul programları kapsamında Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevini yürüten hemşehrimiz Lütfullah Akpınar’ı da ziyaret ederek çalışmalarını dinledik.

Aynı zamanda %100 İngilizce Mimar olan hemşehrimiz Gaziosmanpaşa Belediyesine bağlı bir firmada Mimar olarak hizmet veriyor.

TÜGVA olarak da Ülke genelinde olduğu gibi Gaziosmanpaşa İlçesinde de gençlerimizin zamanlarını verimli değerlendirerek, vatana,millete hayırlı bireyler olarak yetişmesine yardımcı oluyoruz diyen Akpınar, ziyaretimizden dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti.

Bizler de bir hemşehrimizi TÜGVA gibi önemli bir Sivil Toplum Kuruluşunun Gaziosmanpaşa gibi önemli bir İlçede Başkanlığını yürütüyor olmasından duyduğumuz memnuniyeti ifade ettik.

Lütfullah Akpınar Kimdir?

1991 İstanbul/Gaziosmanpaşa doğumlu olup, Nüfus kaydı olarak Afşin/Tüksevin mahallesindendir.

Orta öğretim ve Liseyi Gaziosmanpaşa İlçesinde tamamlayan Akpınar, Üniversite eğitimini Lefke Avrupa Üniversitesinde %100 İngilizce Mimarlık bölümünde tamamladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesine bağlı bir firmada Mimar olarak  çalışmakta olan hemşehrimiz Lütfullah Akpınar, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Daha önce çeşitli STK’lar da görev yapmıştır. 2022 yılı Haziran ayından itibaren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)  Gaziosmanpaşa İlçe temsilcisi olarak atandı.

Hemşehrimize kolaylıklar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir