İş Adamı Musa Özkök bir kez daha Yılın Müteahhiti seçildi.

Eshab-ı Kehf Vakıf,Kültür,Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED) tarafından Yılın En’leri bir kez daha onurlandırıldı. Özkök İnşaat sahibi İş Adamı Musa Özkök bir kez daha Yılın Müteahhidi seçildi.

ESVED 15. Uluslar arası Eshab-ı Kehf Ödülleri sahiplerini buldu. Kahramanmaraş’ta bu yıl 15’ncisi düzenlenen Ödül Töreni Clarion Otelde gerçekleştirildi.

Geceye Siyaset,İş Dünyası ve Basın camiasının önde gelen isimleri katılırken 15. Uluslar arası Eshab-ı Kehf Ödüllerinde İş Adamı Musa Özkök’e bir kez daha Yılın Müteahhidi ödülü takdim edildi.

İş Adamı Musa Özkök, Programlarının yoğunluğu nedeniyle Ödül Törenine katılamazken ödülü vekaleten oğlu İnşaat Mühendisi Murat Özkök Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) Başkanı Hüseyin Bozkurt’un elinden aldı.

Eshab-ı Kehf’i temsilen Yediler’in de görsel kıyafetleriyle katıldığı Ödül töreninde konuşan İnşaat Mühendisi Murat Öztürk, Bir kez daha Yılın Müteahhidi ödülü dolayısı ile ESVED Başkanı Kazım Ardıç ve Dernek Yönetimine teşekkür ederek Babası İş Adamı Musa Özkök’ün haziruna selamlarını iletti.

Hemşehrimizi bir kez daha tebrik ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir