Afşinli Başarılı Antrenör Göksun Güreş Eğitim Merkezine atandı.

Afşin’in yetiştirdiği başarılı Güreş Antrenörlerimizden Ünsalan Arslan Göksun Güreş Eğitim Merkezine atandı.

Aslen Afşin/Büyüksevin Mahallesinden olup Güreş camiasına büyük katkıları olan ve binlerce Pehlivanın yetişmesine vesile olan Güreş Antrenörümüz Ünsalan Arslan’ı atandığı Göksun Güreş Eğitim Merkezinde ziyaret ettik.

Afşin Gençlik ve Spor Müdürlüğü akabinden Ekinözü Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde görev yaptıktan sonra şimdi de Göksun Güreş Eğitim Merkezine atanan ve burada Türk Bayrağını gönderlere çekecek olan Pehlivanların yetişmesi için gayret gösteren Güreş Antrenörü Ünsalan Arslan, ekibimize Göksun Güreş Eğitim Merkezini gezdirdi.

Toplamda 42 mevcudu bulunan Göksun Güreş Eğitim Merkezinde şu anda seçmelerde eğitilmeyi hak eden 19 Pehlivanımız bulunuyor. Hem Güreş eğitimi alıyorlar hem de burada yatılı olarak kalıyorlar.

Donanımlı bir tesise sahip olan Göksun Güreş Eğitim Merkezi Kahramanmaraş Merkez haricinde İlçelerimiz arasında tek bir Eğitim Merkezi.

Kurum Müdür Vekili Akif Kıraç bey ile de tanışmak nasip oldu. Tüm çalışanlar pehlivanlarımızın en iyi eğitimi almaları için gayret gösteriyorlar.

Güreş Antrenörümüz Ünsalan Arslan beye yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir