Kayseri’de hizmet veren Maraş Yöresel’den ziyaret!

Kayseri’nin Talas İlçesinde hizmet veren Maraş Yöresel sahibi İsrafil Özdemir ile Hüseyin Efendi Yöresel sahibi Hüseyin Kızılay Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret etti.

Afşin Merkez Yayın Grubunda Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ve TRT Afşin Temsilcisi Muzaffer Vural ile bir süre görüşen İş Adamlarımız İsrafil Özdemir ve Hüseyin Kızılay, Yayın ve Faaliyet alanlarını da gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Kayseri’de Kahramanmaraşlıların buluşma noktası,Kahramanmaraş ürünlerinin tedarik noktası konumunda ki Maraş Yöresel’de Yöremizin tüm ürünlerinin satış ve pazarlaması yapılıyor diyen İş Adamı İsrafil Özdemir,Afşin Merkez Yayın Grubu sayesinde firmalarımız gurbette de olsa tanıtılıyor,yaptığımız her yenilik duyuruluyor.İlgi ve alakalarınızdan dolayı teşekkür ederiz dedi.

İş Adamı Hüseyin Kızılay’da Üretime yönelik çalışmalarının devam ettiğini belirterek 11 Ürünü Hüseyin Efendi Yöresel etiketiyle pazarlamaya başladıklarını çok yakında yeni ürünlerimizle müşterilerimizde heyecan yaratacaklarını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir