HOTAZLI İnşaat’dan Yeni bina önünde yemek programı!

Afşin’de İnşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Hotazlı İnşaat Kapalı Pazar yeri karşısında inşa ettiği binanın B Blokunda çalışanlara ve sektörün önde gelen isimlerine yemek verdi.

Dün gerçekleşen etkinlikte Afşin Millet Bahçesi ve Kapalı Pazar yeri karşısına inşa edilen Hotazlı İnşaat binasının B Blokunun da temeli atıldı.

A ve B Blok şeklinde yükselen yaşam alanında 3+1 ve 2+1 Daire seçenekleriyle sahiplerini bekleyen binada 200 Metrekare büyüklüğünde 6 adet de Dükkan bulunuyor.

Yemekli programda bir konuşma yapan Hotazlı İnşaat sahibi Mehmet Özdemir, Hotazlı İnşaat sitemizin B Blokunun Temelini attık ve burada sektörde emek verenlerle bir yemekli etkinlikte bir araya gelelim istedik dedi.

Millet Bahçesi karşısında inşa edilen binamızda en kaliteli malzemeler kullanılıyor diyen Hotazlı İnşaat Sahibi Mehmet Özdemir, Hotazlı İnşaat güven ve garantisinde inşa edilen binamızda en güvenilir malzemeler kullanılmaktadır. Ayrıca yeni inşaasına başlanan ve Fidanlık arazisi içerisinde 63 dönüm alanda inşaa edilen Millet Bahçesinin hemen karşısında yer alması da ayrıca önemli. Sizleri Millet Bahçesi manzaralı yeni dairelerinizi görmeye bekliyoruz dedi.

2022 yılında teslim edilmesi planlanan binaların inşaatı hızla devam ediyor.

***

HOTAZLI İNŞAAT

Mehmet Özdemir

İbrahim Özdemir

Enes Özdemir

0 536 462 34 77

AFŞİN 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir