Küçüksevin Mahalle Muhtarından Teşkilat daveti!

Afşin’e bağlı Küçüksevin (Çukurpınar) Mahallesi Muhtarı Yasin Özer, hem Küçüksevin mahallesinin sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında istişare yapmak hem de Küçüksevin mahallesinin güzelliklerini tanıtmak amacıyla Teşkilat davetlerine başladı.

Küçüksevin Mahallesinin ilk misafirleri ise Ak Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül ve Şehit-Gazi Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Kemal Aydın oldu.Toplantıya ayrıca Sevin Mahallelerinin Ak Parti Gençlik Kolları Temsilcileri davet edildi.

Küçüksevin Mahallesinin en güzel mesire alanı Göz’de gerçekleşen etkinlik öncesi Göz’e Dev Türk Bayrağı asıldı.

Küçüksevin mahallesinin sorunlarını ortaya koyan bir konuşma yapan Muhtar Yasin Özer, Devletimizin ve hükumetimizin yetkili kurullarının öncelik Sulama suyu olmak üzere mahallemizin çözüm bekleyen sorunlarına dikkat çekmek amacıyla bu tür etkinlikleri başlattık. Bu etkinliklerde amacımız kimseyi üzmek değil mahalle halkımızın hak ettiği hizmetleri zamanında almasını sağlamaktır dedi.

Toplantı sonrası toplu hatıra fotoğrafı çekilirken, Ak Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül ve Şehit-Gazi Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Kemal Aydın söz konusu sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını belirttiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir