ÇINARDER Müdürü Hamit Aytaç’ı ziyaret ettik!

Elbistan’da faaliyet gösteren ÇINARDER Müdürü hemşehrimiz Hamit Aytaç’ı ziyaret ettik.

Kardeş ve komşu İlçemiz Elbistan’da faaliyet gösteren ÇINAR Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Müdürlüğünü yürüten Afşin/Büyüksevin’li hemşehrimiz Hamit Aytaç’ı ziyaret ederek Derneğin faaliyet ve çalışmalarına ilişkin bilgiler aldık.

2005 yılında kurulan ve gençlerin eğitim ve öğretimi başta olmak üzere bir çok hizmeti bir arada yürüten ÇINARDER, Afrika’da su kuyusu açmak,Öğrencilere Kütüphane ortamında ders çalışma imkanı sunmak ve Yardımlaşma ve dayanışma hizmetinde bulunuyor.

Elbistan ve çevresinde gençlerimize yardımcı olmak için yola çıktılarını belirten Hamit Aytaç, çalışmalarımız aralıksız sürüyor dedi.

NAHT SANATI USTASI!

Hemşehrimiz Hamit Aytaç,boş zamanlarını NAHT Sanatı eserleri yapmakla değerlendiriyor.

Çok kısa bir süre önce başlamasına rağmen ustalara taş çıkartacak eserlere imza atan Hamit Aytaç, NAHT Sanatı aslında boş zamanı değerlendirmekten de ziyade insana huzur veren bir uğraş. Bu sebeple herkese tavsiye ediyorum dedi.

KÜTÜPHANEMİZE KİTAP DESTEĞİ!

Hemşehrimiz Hamit Aytaç’ın Müdürlüğünü yaptığı ÇINARDER, aynı zamanda insanların boş zamanlarında gelip kitap okuyacakları güzel bir de kütüphaneye sahip. 

ÇINARDER olarak Afşin Merkez Yayın Grubu Kütüphanemize kitap desteği sağlandı.

Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir, ilgi ve alakalarından dolayı ÇINARDER Müdürü Hamit Aytaç ve Dernek Yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette İstanbul Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED) Başkanı Uğur Yinanç,Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) Başkanı Hüseyin Bozkurt’da bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir