Mikrofinans Türkiye 3’ncüsü Rahime Özer,Haber Merkezinde!

CİTİBANK tarafından geleneksel olarak düzenlenen Mikrofinans Ödüllerinde binlerce üyeyi geride bırakarak Türkiye üçüncüsü olan Afşinli Girişimci Rahime Özer, aldığı ödülün sevincini Afşin Haber Merkezinde Afşinlilerle paylaştı.

Aslen Afşin/Küçüksevin mahallesinden olup İlçe Merkezinde Mikro Krediden aldığı destek ile Yediler İş Merkezi altında Bereket Gözleme adlı iş yeri açarak Açık Ekmek,Yufka,Gözleme,Börek ve Kömbe satışı yapan Rahime Özer Afşin Haber Merkezi Facebook Sayfasından Canlı yayına katılarak başarıya giden yolu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’e  anlattı.

Mikro Krediden aldığı destekle işini kuran ve yanında 10 kadar Kadına da iş istihdamı sağlayan Rahime Özer, Kadınların neler yapabileceğini gösterdim dedi.

Türkiye üçüncüsü olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Özer, benim cesaretim tüm Kadınlara örnek olsun. Bundan sonra ki hedefimde ise daha fazla Kadına iş alanı sağlamak dedi.

İlçemizde her alanda başarı gösteren hemşehrilerimizin yanındayız diyen Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir, Onları Haber Merkezinde misafir etmekten onur duyuyoruz.Sevinçlerini paylaşmak ve onlara sizlerin destekçiyiz demekten mutluluk duyuyoruz diyerek Kadın Girişimcimizi bir kez daha tebrik ediyoruz dedi.

İşte o röportaj;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir