Hemşehrimiz Akpınar,3’ncü kez Başkan seçildi!

Hemşehrimiz Kerem Akpınar yapılan Genel Kurulda kan tazeleyerek üçüncü kez Başkan seçildi.

İlim Yayma Cemiyeti İstanbul/Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Genel Kurulu dün gerçekleştirildi. Genel Kurulda aday olan Afşin/Türksevinli hemşehrimiz Kerem Akpınar kan tazeleyerek üçüncü kez İlçe Başkanı seçildi.

Yeni dönemde yeni yönetim ile hizmet vereceklerini belirten İlim Yayma Cemiyeti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Kerem Akpınar, Gaziosmanpaşa İlim Yayma Cemiyeti olarak 27. Genel kurulumuzu yaptık. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eylesin. İşlerimizde kolaylıklar versin dedi.

Genel Kurulda bir konuşma yapan İlim Yayma Cemiyeti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Kerem Akpınar,  üniversite ve orta öğretim düzeyinde elli öğrencimize burs veriyoruz. Kumanya çalışmalarımız olup geçen kurban bayramında 255 hisse kurban topladık. Katkı sunanlara Genel merkez tarafından teşekkür belgesi verildi. İhtiyaçlı ailelerin yanında olmaya çalışıyoruz. Şairleri anma programları adı altında aylık programlar tertipliyoruz. Malesef covidle birlikte bazı etkinliklere ara vermek zorunda kaldık. Yeni dönemde daha güçlü bir ekiple çalışacağız dedi.

Genel Kurulda yapılan oylama sonunda İlim Yayma Cemiyeti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Kerem Akpınar, üçüncü kez İlçe Başkanı seçildi.

Genel kurul sonunda geçen dönem  yönetimde olan isimlere tablo verildi.

Programa Pandemi nedeniyle misafir çağrılmadı.

Hemşehrimize hayırlı olmasını diliyor,rabbimizden hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulunuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir