Hemşehrimiz Mulla Akpınar,Kahramanmaraş’a tayin oldu!

Kadirli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten hemşehrimiz Mulla Akpınar,Kahramanmaraş Valiliğine tayin oldu.

Aslen Afşin/Türksevin Mahallesinden olup 2017 yılından bu yana Kadirli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Mulla Akpınar, Kahramanmaraş Valiliği İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Atanma nedeniyle sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akpınar,şunları yazdı;

“2017 yılı Ocak ayından itibaren 4 yıl süreyle görev yaptığım Kadirli Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü görevimden Kahramanmaraş Valiliği İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü görevine atanmam nedeniyle 18.12.2020 Cuma günü ayrılıyorum.
Adına şiir yazdığım kadim şehir Kadirli’de görev yaptığım süre içerisinde; çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamlarımız Tamer ORHAN ve Ahmet ARIK beye, başarımıza katkı sağlayan çok değerli mesai arkadaşlarıma, yardım ve desteklerini esirgemeyen sayın Milletvekilimiz Mücahit DURMUŞOĞLU’na, Sayın Belediye Başkanımız Dr. Ömer TARHAN’na, birlikte görev yapma gayreti içinde olduğumuz kurum müdürlerimize ve personellerine, her zaman beraber olduğumuz çok değerli köy ve mahalle muhtarlarımıza, siyasi parti Başkan ve yönetim kurulu üyelerine, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerine, çok değerli ulusal ve yerel basın mensuplarımıza, hiç bir zaman unutmayacağım Kadirlili hemşehrilerime şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı sonsuz saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Hakkınızı helal edin hakkım varsa helal olsun.Kalın sağlıcakla! “

Hemşehrimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir