GÜRBÜZ, EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ARASINDA YER ALDI!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, ORC araştırma firması tarafından yapılan ‘En başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları’ arasında yer aldı.

 ORC Araştırma firması tarafından 30 büyükşehire bağlı 519 ilçe belediyesi arasında 1-15 Ağustos 2020 tarihleri arasında 23 bin 200 katılımcıyla gerçekleştirilen ‘En başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları’ araştırması sonuçlarını açıkladı.

Türkiye geneli yapılan araştırmada 30 büyükşehire bağlı 519 ilçe belediye başkanı baz alınırken, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, en başarılı ilçe belediye başkanları arasında yer alarak büyük bir başarı gösterdi.

Yüz yüze anket ve CATI yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmayı değerlendiren Başkan Gürbüz, “Türkiye genelinde faaliyet gösteren ORC araştırma firması 30 büyükşehire bağlı 519 ilçede en başarılı belediye başkanlarını belirledi. Akdeniz bölgesinde de bizleri başarılı buldu. Bizlere teveccüh göstererek oy kullanan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Göreve başlayalı yaklaşık 1 buçuk yıl oldu. Birçok projemizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreci iyi değerlendirerek çok daha büyük hizmetlere imza atacağız. Bu tür başarılar bizleri daha çok çalışmaya itiyor. Elbistan’a layık olmak adına gecemizi gündüzümüze katıp daha büyük azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir