Gurbetteki Afşinliler! Online Sipariş verin Memleketinizden gelsin!

Gurbette ki Afşinliler Müjde! Artık İnternetten yapacağınız alış verişle memleketinizde ki tüm ürünler adresinize gelecek.Kızılay Ticaret Online Satış sistemi ile Afşin ve Kahramanmaraş Yöresel ürünlerimizi Gurbette ki hemşehrilerimizin ayağına getiriyor. Üstelik 150 Tl ve üzeri alış verişlerde Kargo ücretsiz.

Yöresel ürünler sektörüne yıllarını veren Kızılay Ticaret 2009 yılından bu yana gerek Afşin gerekse Kahramanmaraş’ın tüm Yöresel ürünlerini temiz,hijyenik,güvenilir ve uygun fiyatla müşteri ile buluşturuyuyor.

Daha önce Çörek Otu Yağı,Afşin Tarhanası,Afşin Çamanı,Köy Yoğurdu gibi ürünlerin üretimini gerçekleştiren Kızılay Ticaret şimdi ise üretilen tüm ürünler ile Afşin ve Kahramanmaraş’a özgü tüm Yöresel Ürünleri Online Satış Sistemi ile Gurbetçilerin ayağına getiriyor.

Tek yapmanın gereken şey www.afsinyoreselurunler.com  adresine girerek istediğiniz ürünün ödemesini Kredi Kartıyla yapmanız,doğru adres ve Telefon yazmanız. İstediğiniz ürününüz  kapınızda olacak.

Konuya ilişkin YEDİSEVİN Haber’e konuşan Kızılay Ticaret Yöresel Ürünler  Sahibi Hüseyin Kızılay,Kızılay Ticaret olarak her gün yenilik üstüne yenilik gerçekleştiriyoruz.Bir çok ürünümüzün üretimini artık firmamız gerçekleştirirken bu ürünleri Gurbetteki hemşehrilerimize ulaştırmak için Online Satış Sistemi kurduk. www.afsinyoreselurunler.com yayına başladı.Satışlar bu site üzerinden yürütülecek. Tüm ürünlere ait Güncel fiyatlar site üzerinde mevcut.Satışlarımız Kredi Kartıyla yapılacak ve  Kargo aracılığı ile ürünlerimiz Müşterisine ulaşacak.Hatta 150 Tl ve üzeri alış verişlerinizde Kargo ücreti bizden dedi.

Afşinimize hayırlı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir