Kızılay Düğün Salonundan Gelin ve Damat Adaylarına Önemli Açıklama!

Bölgenin en büyük Düğün,Nişan vb. Organizasyonlarına ev sahipliği yapan Kızılay Düğün Salonları Coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlar gereği Düğün,Nişan ve benzeri tüm etkinliklerin durdurulduğu açıkladı.

Yedisevin Haber Merkezi aracılığı ile 2020 yılında Kızılay Düğün Salonunu tercih eden tüm Gelin ve Damat adaylarına seslenen Kızılay Düğün Salonları sahibi Hakan Kızılay,Mart ayında yapılması planlanan Düğün,Nişan ve benzeri organizasyonlarımız ileri bir tarihe ertelenmiştir.Bu noktada firmamız ile sözleşmesi bulunan tüm Gelin ve Damat adaylarımız ile iletişim halinde olacağız,hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz ve istişare ile bu mutlu günlerini ileri bir tarihte yapacağız dedi.

Kızılay Düğün Salonlarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Çok değerli gelin ve damat adaylarımız!

Corona virüs sebebiyle İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelgede düğün nişan kına gecesi ve benzeri tüm etkinliklerin geçici süreyle durdurulduğu bildirildi. Mart ayındaki tüm törenlerimiz ileri tarihe ertelenecek ve Sizler ile yapılacak görüşmeler ile tarih güncellenecektir. Hiç bir gelin ve damadımızın sıkıntı yaşamaması için tüm  hassasiyetimizle çalıştığımızı bilmenizi isteriz. İnsan sağlığının her şeyin üstünde olduğu bir süreçte gelin ve damatlarımız ile işletmelerimizin mağduriyet yaşamayacakları bir çözüm üretmek en büyük arzumuzdur. Bu vesileyle tüm halkımıza Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor en güzel günlerimiz de yine beraber olmayı umuyoruz”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir