Kızılay Düğün Salonları 2020 yılı sezonuna hazır!

Kızılay Düğün Salonları Sahibi Hakan Kızılay,Afşin’de biri 750 diğeri 1.000 kişi kapasiteli Kızılay Düğün Salonları 2020 yılı sezonuna hazır dedi.

İtfaiye yolu üzerinde Park sorunu olmayan ve 2 salonla birlikte her gün Bin 750 kişiye hizmet veren Kızılay Düğün Salonlarında hizmette sınır yok.Orkestrasından,Gelin yoluna,Pasta hizmetinden Kına,Nişan,Asker Töreni,Sünnet Düğünü,Özel günler gibi Organizasyonlarla hizmet veriyoruz.En uygun fiyata en özel günlerinizi sevdiklerinizle paylaşacağınız Kızılay Düğün Salonları sahibi Hakan Kızılay, 2020 yılı sezonuna yine iddialı giriyor dedi.

Sektöre 2011 yılında girdik diyen  Hakan Kızılay,Sektörde en iyi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.750 kişi kapasiteli Düğün Salonumuzun hemen üzerine 1.000 kişi kapasiteli Düğün Salonumuzu da hizmete açtık.Tüm hemşehrilerimizi Organizasyona görüşmeleri için çay içmeye bekliyoruz dedi.

OTOPARK SIKINTISI BULUNMUYOR!

Kızılay Düğün Salonu İtfaiye yanında ve Çevre yoluna yakın olması sebebiyle sakin bir noktada hizmet veriyor.Kendine ait kapalı,güvenlikli ayrı ayrı 2 adet Otoparkı bulunan Kızılay Düğün Salonlarında asla park sorunu yaşanmıyor.Düğün,Nişan,Sünnet Düğünü,Mezuniyet Töreni,Özel Toplantılar,İftar Programı gibi bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan Kızılay Düğün Salonuna aracıyla gelen vatandaşlar geniş Otopark konusunda rahat ediyorlar.

ÇOCUK OYUN ALANI!

Kızılay Düğün Salonları bahçesinde bulunan Çocuk Oyun alanı vatandaşların rahat etmesini sağlıyor.

Düğünlerde vatandaşların en fazla sıkıntı çektiği konulardan birisi de çocuklar.Kızılay Düğün Salonları bahçesinde bulunan mini oyun alanı vatandaşların Düğün eğlencesine kolaylık sağlıyor.Ebeveynler Düğünde eğlenirken çocuklarda Mini oyun alanında gönlünce oyun oynuyor.

TALEPLERE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUZ!

Düğün,Nişan,Kına gibi Organizasyonlarda 9 yıllık tecrübelerinin olduğunu,tüm Düğün,Nişan ve Kına organizasyonlarında Deneyimli ve güler yüzlü personellerle hizmet verdiklerini aktaran Hakan Kızılay,Müşterilerimizin taleplerine ve tercihlerine yetişmeye çalışıyoruz.Özellikle de Düğün sezonunda talebin çokluğu sebebiyle ikinci bir Salon ihtiyacı duyduk.Burada da yine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetimizi sürdüreceğiz.500 kişilik mevcut salonumuzun üstüne girişleri farklı olmak üzere 1.000 kişilik yeni salonumuzu hizmete açtık.İnşallah 2020 yılı Düğün sezonunda yine 2 salonumuzla hizmet vereceğiz dedi.

DÜĞÜNLERDE EKSİKSİZ HİZMET!

2011 yılından bu yana sektörde aranılan isim haline geldiklerini belirten Hakan Kızılay,Müşterilerimize Düğün esnasında hizmetimizi itina ile gösteriyoruz dedi.Hakan Kızılay,Düğün organizasyonlarında Yaş Pasta,Orkestra,Kamera,Fotoğraf,Çay ikramları,Gelin Odası ve Gelin yolu hizmetlerini eksiksiz yerine getirdiklerini belirterek her müşteri bizim için önemlidir dedi.

YEMEKLİ ORGANİZASYON!

Kızılay Düğün Salonu olarak talep olduğunda Yemekli organizasyonlarımız da var diyen Hakan Kızılay,Leziz yemek menümüzle de vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.Ayrıca İftar programların da da uygun fiyatlarla hizmet vermekteyiz dedi.

2020 YILI KAYITLARI BAŞLADI!

2019 yılını dolu dolu geçiren Kızılay Düğün Salonu 2020 yılı için kayıtlarına başladı.Uygun fiyat ve bol seçenek ile müşterilerine hizmet veren Kızılay Düğün Salonu yeni sezonda 2 Düğün salonu ile hizmet verecek.

Vatandaşlarımız 2020 kayıtları için,  0 543 542 0046 numaralı telefondan irtibata geçebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir