Hemşehrimiz Özer,Ziraat Katılım Nilüfer Şube Müdürü oldu!

Afşinli hemşehrimiz Ramazan Özer,Ziraat Katılım Bankası Bursa Merkez Nilüfer İlçe Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Daha önce HSBC ve Garanti Bankalarında görev yapan hemşehrimiz Ramazan Özer,Ziraat Katılım Bankası Sivas Şube Müdürlüğü görevinin ardından önce ki gün Bursa’nın Merkez Nilüfer İlçesi Ziraat Katılım Bankası Şube Müdürlüğü görenine atandı.

Aslen Afşin İlçesine bağlı Sevin Gurubu mahallelerinden Çukurpınar Mahallesi doğumlu olan hemşehrimiz Ramazan Özer,Bankacılık sektörüne 2008 yılında HSBC Bank ile girdi.Daha sonra Garanti Bankası Afşin şubesinde görev yapan hemşehrimiz Özer,Sivas Garanti Bankası görevinin ardından Ziraat Katılım Bankası Sivas Şubesi Müdürlüğüne atandı.Özer,önce ki gün ise ursa’nın Merkez Nilüfer İlçesi Ziraat Katılım Bankası Şube Müdürü oldu.

Bursa ve çevresinde ikamet eden tüm hemşehrilerimi çay içmeye bekliyorum diyen Ziraat Katılım Bankası Nilüfer Şube Müdürü Ramazan Özer’e  yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Ramazan Özer Kimdir?

1985 Kahramanmaraş Afşin ilçesi Küçüksevin Mahallesinde doğdu. Afşin Çukurpınar köyünde İlkokulu,TEK İlköğretim Okulunda ise Ortaokulu okudu.Lise öğrenimini Afşin Anadolu lisesinde tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesinden mezun oldu.

2008 yılında HSBC Bankasında çalıştıktan sonra sırasıyla Elbistan Garanti Bankası,Afşin Garanti Bankası ve Sivas Garanti bankasında görev yaptı.

2016 Kasım ayında Ziraat Katılım Bankasına geçti ve 2017 Nisan ayından beri Sivas Ziraat Katılım Bankasında Şube Müdürü oldu.Özer son olarak geçtiğimiz günlerde Ziraat Katılım Bankası Nilüfer Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Üçevler Mahallesi Nilüfer (220) Cadde 3 Nolu Bağımsız No 6/C  Nilüfer/Bursa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir