Sevinli Bayan hemşehrimizin kurduğu İş Kadınları Derneğinden ziyaret!

Afşin İş Kadınları Derneğinden Haber Merkezimize ziyaret!

Afşin’de faaliyet gösteren Afşin İş Kadınları Derneği (AFİKAD) tarafından yeni yerine taşınan Afşin Merkez Yayın Grubuna ziyaret gerçekleştirildi.

Önce ki gün gerçekleşen ziyarette Afşin İş Kadınları Derneği (AFİKAD) üyeleri yenilenen Haber Merkezini gezerek,haber yayınlarına ilişkin bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Afşin İş Kadınları Derneği (AFİKAD) Başkanı Selma Özdemir,Haber Merkezi çok sık takip ettiğimiz bir yayın organıdır.Gözümüz kulağımız Afşin’de ki gelişmelerde olunca Haber Merkezini her gün sıklıkla takip ediyoruz.Yeni yer Afşin’e yakışır bir Merkez olmuş.Herkesin gelip görmesini tavsiye ediyorum dedi.

Dernek üyelerini kapıda karşılayan Afşin Merkez Yayın Grubu Sahibi Halil Demir,Afşin Haber Merkezi olarak her kesimle çalışıyor olmanın güzelliğini yaşıyoruz.İlçemiz başta olmak üzere Kahramanmaraş,Elbistan,Göksun’da aktif yayın yapıyoruz.Afşin İş Kadınları Derneğimizin ziyaretleri bizleri her zaman memnun etmektedir.Başta Dernek Başkanımız Selma Özdemir olmak üzere her biri İlçemizde aktif şekilde iş dünyasına yön veren Bayan Dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir